Foto: Publicitātes foto
Kalifornijā bāzētā kompānija "Rezvani" prezentējusi visjaudīgāko sērijveida apvidus automobili pasaulē – "Tank X", kas aprīkots ar uzlabotu, vairāk nekā 1000 zirgspēku jaudīgu motoru no "Dodge Challenger SRT Demon" spēkrata.

"Rezvani Tank X" ir izgatavots uz "Jeep Wrangler" tērauda rāmja, bet militārā stila virsbūves dizains ir unikāls. Ražotājs šajā jaudīgajā apvidniekā akcentu ir licis uz balstiekārtas regulējumu, vadāmību un greznu interjeru.

Pasaulē visjaudīgākais sērijveida apvidnieks ir aprīkots ar 6,2 litru V8 kompresormotoru, kāds sastopams "Dodge Challenger SRT Demon" muskuļauto. "Rezvani" šo motoru ir uzlabojis, sasniedzot 1014 ZS jaudu un 1180 ņūtonmetru griezes momentu.

"Rezvani Tank X" ir ne tikai jaudīgs un ātrs, bet arī spējīgs bezceļos – tas aprīkots ar "Fox Racing" amortizatoriem, 37 collu ārējā diametra bezceļu riepām un "Dynatrac" riteņu tiltiem ar pašbloķējošiem diferenciāļiem.

"Military" modifikācijā apvidniekam ir nakts redzamības sistēma, virsbūves paneļi no kevlāra (bruņām), ložu necaurlaidīgi stikli, riepas ar militāra līmeņa aizsardzību, pastiprināta balstiekārta, aizsargāta degvielas tvertne u.c. drošības elementi.

"Rezvani Tank X" cena ir no 349 tūkstošiem ASV dolāru (312 tūkstoši eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!