Foto: Publicitātes foto

Apavu ražotājs "United Nude" izstrādājis elektromobiļa prototipu "Lo Res". Par pamatu projektam tika izmantots 70. gadu superauto "Lamborghini Countach", kā virsbūve ar speciālu aprīkojumu tika noskanēta trijās dimensijās un pēc tam oriģinālais dizains pārveidots abstraktā skulptūrā.

Dizaineri izmantoja speciālu programmnodrošinājumu, kas jebkuru 3D attēlu pārvērš abstrakcijā. Programma maina oriģinālā objekta punktu skaitu un izvietojumu, maksimāli vienkāršojot sākotnējo 3D attēlu. Tieši tādu pašu programmnodrošinājumu "United Nude" izmanto arī savu apavu, apģērbu un aksesuāru dizaina veidošanā.

"Lo Res" spēkratam ir divas sēdvietas, turklāt pasažieris sēž aiz vadītāja. Automobilim virsbūve izgatavota no caurspīdīga polikarbonāta, bet minimālisma stilā ieturētais interjers veidots no pulēta tērauda. Prototips aprīkots ar elektromotoru un ļauj spēkratam paātrināties līdz 50 km/h.

Apavu ražotājs neizslēdz iespēju, ka "Lo Res" tiks ieviests ierobežota skaita sērijas ražošanā. Tāpat "United Nude" jau tuvākajā laikā plāno izstrādāt vēl arī citus automobiļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!