Foto: Publicitātes foto

"Bentley Motors" ir spēris nākamo soli ceļā uz mērķi pilnībā pāriet uz elektrisku un hibrīda piedziņām automašīnu ražošanu. Trešās paaudzes "Flying Spur" modeļu līnijai ir pievienojies inovatīvais "Flying Spur Hybrid", kļūstot par šobrīd dabai saudzīgāko "Bentley" modeli.

Jaunākais "Bentley" hibrīdauto demonstrē bezkompromisa veiktspējas un luksusa apvienojumu neatkarīgi no braukšanas režīma un stila. "Flying Spur Hybrid" piedziņa sastāv no 2,9 litru V6 iekšdedzes dzinēja un elektromotora, kopā sasniedzot 536 ZS jaudu un 750 Nm lielu griezes momentu, kas ir par 95 ZS vairāk nekā "Bentayga Hybrid" modelim.

Elektromotora 14,1 kWh litija akumulatora pilnai uzlādei ir nepieciešamas tikai divas stundas. Elektriskajā režīmā auto spēj veikt līdz 40 km lielu attālumu, savukārt kopējais sasniedzamais brauciena attālums ir 700km.

Jaunais "Flying Spur Hybrid" daudz neatpaliek no V8 modeļa paātrinājuma rādītājos, 100 km/h ātrumu sasniedzot vien 4,3 sekundēs. Hībrīda piedziņa ļauj būtiski ietaupīt degvielu, neatsakoties no autentiskā "Bentley" vadīšanas rakstura.

"Start / Stop" poga kabīnē jaunajam "Flying Spur Hybrid" ir aizstāta ar trīs braukšanas režīmu izvēlni: "EV Mode" jeb elektriskais režīms, "Hybrid Mode" jeb hibrīda režīms vai "Hold Mode" jeb jaudas režīms. Iedarbinot automašīnu, automātiski tiek aktivizēts "EV Mode", kas ir atbilstošāks braukšanai pa pilsētu vai mazu attālumu veikšanai.

"Hybrid Mode" (hibrīda režīmā) efektivitātes palielināšanai tiek izmantoti arī navigācijas dati. Ievadot brauciena galamērķi, automašīna automātiski izmantos katram brauciena posmam atbilstošāko piedziņas veidu, nepārtraukti nodrošinot maksimāli efektīvu akumulatoru uzlādi, lai uzkrāto elektroenerģiju izmantotu tur, kur tas ir vislietderīgāk, piemēram, pilsētā.

Automašīnas instrumentu panelī ir redzama informācija par braukšanas režīmu – vai tiek izmantots iekšdedzes dzinējs vai pilnībā elektriskā piedziņa, vai notiek reģenerācija bremzēšanas laikā.

"Flying Spur Hybrid" ir pieejams septiņās standarta krāsās, kuras izvēlētas atbilstoši automašīnas raksturam un stilam. Savu specifikāciju klienti var veidot arī no vairāk kā 60 papildus krāsām. Pasūtot automašīnu, ir pieejama izvēle starp 20" standarta riteņiem vai trīs dažādu dizainu 21" un 22" riteņiem. "Flying Spur Hybrid" interjerā ir redzama "Bentley" raksturīgā pieeja modernu un inovatīvu luksusa salonu radīšanā. Izsmalcināti sēdekļi un unikālais salons ir pieejams piecos dažādos toņos un 10 papildus toņos, kā arī divu toņu konfigurācijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!