Foto: Publicitātes foto

Britu luksusa automobiļu ražotājs "Bentley" prezentējis jaunās paaudzes reprezentatīvo sedanu "Flying Spur". Jaunajam modelim ir kopīga platforma ar "Porsche Panamera", kas ieguvusi arī aizmugurējo riteņu piestūrējošo šasiju un "Bentley Dynamic Ride" adaptīvo balstiekārtu.

Jaunais "Bentley Flying Spur" sedans vizuāli ir ieturēts "Continental GT" kupejas stilā. Tāpat jaunais sedans gabarītos ir nedaudz lielāks par savu priekšteci – piemēram, riteņu garenbāze ir par 13 centimetriem garāka nekā iepriekš, kas ļāvis ievērojami palielināt vietu aizmugurējiem pasažieriem.

"Flying B" emblēma uz motora pārsega ne tikai ir izbīdāma, bet arī izgaismojas, kad automobilim tuvojas īpašnieks ar atslēgām kabatā.

"Bentely Flying Spur" sedanam ir diožu matricas lukturi, panorāmas stikla jumts un 21 collu riteņi (22 collu no "Mulliner" kataloga ir pieejami par papildu samaksu). Interjerā aiz dekoratīvā paneļa ir 12,3 collu multimediju sistēmas ekrāns.

Jaunais luksusa sedans ir aprīkots ar sešlitru W12 turbopūtes dzinēju, kas attīsta 635 zirgspēku jaudu un 900 ņūtonmetru griezes momentu. Tas ļauj masīvajam sedanam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 3,8 sekundēs un maksimāli sasniegt 333 km/h. Motors ir sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu un vilkmi novada uz visiem četriem riteņiem.

Jaunās paaudzes "Bentley Flying Spur" klienti varēs iegādāties jau šoruden, bet pirmie spēkrati pie saviem īpašniekiem nonāks 2020. gada sākumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!