Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Bentley" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi visgreznāko atjauninātā "Mulsanne" modeļa versiju – sešvietīgo "Grand Limousine".

Salīdzinājumā ar standarta "Mulsanne" sešvietīgais "Grand Limousine" ir pagarināts par 79 centimetriem. Aizmugurējo pasažieru sēdekļi kabīnē ir novietoti tā, lai viņi sēdētu viens otram pretī.

Pasažieru kabīni no šofera un miesassarga kabīnes atdala stikls, kurš ar vienu podziņas nospiešanu elektriski aptumšojas. Pasažieru sazināšanās ar šoferi iespējama caur iebūvēto komutatoru.

Katrs no četriem pasažieru sēdekļiem ir individuāli regulējams. Katram pasažierim pieejams savs savāžamais galdiņš un lādētājs planšetdatoram. Tāpat konsolē starp sēdekļiem ir ledusskapis dzērienu atdzesēšanai.

Detalizētāku informāciju par "Grand Limousine" tehniskajiem risinājumiem "Bentley" pagaidām neatklāj. Atgādinām, ka standarta "Mulsanne" tiek komplektēts ar 512 zirgspēku jaudīgu 6,75 litru V8 biturbo dzinēju.

Arī "Grand Limousine" cena netiek atklāta. "Bentley" norāda, ka šīs modifikācijas spēkrats tiks izgatavots tikai pēc individuāla pasūtinājuma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!