Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW prezentējusi jaunās 3. sērijas universāli "Touring" (G21 – rūpnīcas indekss), kas pievienojas oktobrī prezentētajam šīs sērijas sedanam.

BMW jaunās 3. sērijas "Touring" dizains praktiski pilnībā atkārto jau pazīstamā sedana iezīmes. No priekšteča jaunais universālis atšķiras, piemēram, ar sānu stiklu lejasdaļas līniju, kas pēc aizmugurējām durvīm paceļas uz augšu, nevis ir taisna visā garumā.

Neskatoties uz to, ka jaunais modelis gabarītos ir nedaudz lielāks par priekšteci, tā svars ir par 10 kilogramiem mazāks. Bagāžas nodalījuma tilpums līdz ar jauno paaudzi pieaudzis par pieciem litriem – līdz kopumā 500 l. Savukārt nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā bagāžnieka tilpums pieaudzis līdz 1510 l (+10 l).

Universālis būs pieejams ar tādiem pašiem dzinējiem, kā jaunais 3. sērijas sedans. Tas ietver trīs benzīna un trīs dīzeļa spēka agregātus ar jaudu no 150 līdz 374 zirgspēkiem. Pilnpiedziņa "xDrive" pieejama tikai visjaudīgākajai benzīna versijai, kā arī "320d" un "330d" dīzeļa modifikācijām. No 2020. gada BMW sola "Touring" modifikācijai arī uzlādējamā hibrīda versiju "330e".

Tirdzniecībā Eiropā BMW jaunais 3. sērijas "Touring" nonāks 14. jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!