Foto: Publicitātes foto

Kompānija "BMW" publicējusi jaunus attēlus ar 4. sērijas kupejas sportisko aksesuāru "M Performance" pakotni, kas izstrādāta sadarbībā ar autoražotāja sporta nodaļu "BMW M GmbH".

"M Performance" pakontē ir agresīvāka veidola buferi un citi virsbūves aerodinamiskie elementi, diožu priekšējie lukturi, oriģināla dizaina 20 collu riteņu diski, bet citkārt hromētās detaļas – līstītes ap logiem, izpūtēja uzgaļi un radiatora dekoratīvais režģis – sportiskajā versijā ir melnas.

Interjerā "M Performance" pakotnes ietvaros uzstādīts trīsspieķu stūresrats, ergonomiskāki sēdekļi, metāla uzlikas pedāļiem, kā arī oglekļa šķiedras uzgalis pārnesumkārbas un stāvbremzes svirai.

Tāpat "M Performance" ietvaros nedaudz tiek palielināta dzinēja jauda. Piemēram, "BMW 420d" versijā divlitru dīzeļdzinējs pēc uzlabojumiem attīsta 195 ZS (+16 ZS) un 418 Nm (+39 Nm). Savukārt "BMW 428i" modifikācijas divlitru benzīna motors "M Performance" versijā attīsta 269 ZS (+27 ZS) un 389 Nm (+39 Nm). Tikmēr jaudīgākā standarta versija "BMW 435i" ar "M Performance" pakotni attīsta 336 ZS (+34 ZS) un 450 Nm (+50 Nm). Šāds jaudas pieaugums panākts, ar citādu izplūdes sistēmu un dzinēja elektronisko vadību.

Par papildus samaksu pieejams arī pašbloķējošais diferenciālis.

Atgādinām, ka "BMW" 4. sērijas sērijveida kupeja oficiāli tika atklāta jūnijā. Turpmāk ar 4. sēriju tiks indeksētas kupejas un kabrioleti uz 3. sērijas modeļa bāzes.

Galerija ar standarta "BMW" 4. sērijas kupeju:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!