Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentējusi elektromobiļa prototipu "i Vision Dynamics", kas bez atkārtotas akumulatoru uzlādes spējīgs nobraukt līdz 600 kilometru distanci.

Pagaidām gan vācu autoražotājs nav atklājis detalizētāku informāciju par "BMW i Vision Dynamics" spēka agregātu. Autoražotājs vien norāda, ka ar to iespējams braukt ātrumā virs 200 km/h, bet no vietas līdz 100 km/h tas paātrinās četrās sekundēs.

Konceptuālajam elektromobilim vairs nav tradicionālā BMW dekoratīvā radiatora režģa. Tomēr virsbūves priekšdaļā ir dekoratīvie elementi, kuri, pirmkārt, pasvītru spēkrata piederību BMW markai, bet, otrkārt, aiz sevis slēpj dažādus mērinstrumentus (sensorus).

BMW norāda, ka "i Vision Dynamics" demonstrē, kā varētu izskatīties šīs markas elektromobilis, kas piedāvājumā aizpildītu nišu starp esošo "i3" un "i8" modeli. Vēl vācu autoražotājs atklāja, ka līdz 2025. gadam tā piedāvājumā būs 25 modeļi ar elektromotoru, 12 no kuriem būs simtprocentīgi elektromobiļi.

Sākotnēji tika pieļauts, ka Frankfurtes autoizstādē BMW prezentēs jauni "i" modeli – "i5".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!