Foto: Publicitātes foto

Kompānija BMW publicējusi jaunu informāciju un fotoattēlus ar gaidāmo 8. sērijas modeļa jaudīgāko standarta modifikāciju "M850i xDrive". Greznajam divdurvju automobilim būs būtiski uzlabots V8 motors, aktīvais diferenciāls un pilnpiedziņas sistēma.

"BMW M850i xDrive" modifikācijā V8 turbomotors attīstīs 530 zirgspēku jaudu un 750 ņūtonmetru griezes momentu (jau no 1700 apgr./min). Tādējādi uzlabotais V8 motors ir par 67 ZS jaudīgāks un par 100 Nm augstāku veiktspēju salīdzinājumā ar līdzšinējos BMW modeļos sastopamo V8 agregātu. Motors tiks sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Turklāt BMW 8. sērijas sportiskā modifikācija jau standartā būs aprīkota ar adaptīvo balstiekārtu. Kopā ar zemo smaguma centru tas ļaušot uzlabot gaitas un vadāmības īpašības, sola autoražotājs.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunā BMW 8. sērija, kas markas piedāvājumā aizstās līdzšinējo 6. sērijas modeli, tirdzniecībā nonāks vēl līdz šāgada beigām.

Atgādinām, ka BMW par gaidāmo jauno 8. sēriju sabiedrību ir informējis ik pa laikam, piemēram, šopavasar notikuša Ženēvas autoizstādē vācu autoražotājs prezentēja "BMW M8 Gran Coupe" prototipu. Konceptuālais automobilis demonstrē, kā izskatīsies 8. sērijas četrdurvju modifikācija "Gran Coupe".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!