Tūninga ateljē "Brabus" izstrādājis visjaudīgāko "Mercedes-Benz GL" apvidnieka versiju – "Brabus GL 63 Biturbo". Automobilis aprīkots ar pārveidotu "Mercedes-Benz" sporta nodaļas "AMG" V8 dzinēju un spēj sasniegt ātrumu 300 km/h.

"Brabus GL 63 Biturbo" aprīkots ar 6,2-litru V8 "AMG" dzinēju, kam "Brabus" uzstādījis divas turbīnas, kā arī veicis citus pārveidojumus, tādējādi jaudu palielinot līdz 650 zirgspēkiem, bet griezes momentu – līdz 850 Nm, kas pieejams 3000 līdz 5500 apgr./min diapazonā.

Dzinējs sajūgts ar uzlabotu "7G-Tronic" septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, turklāt automobilis saglabājis savu pilnpiedziņas komponējumu. "Brabus GL 63 Biturbo" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,7 sekundēs un spēj sasniegt 300 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

Neskaitot spēcīgo dzinēju, "Mercedes-Benz" lielākajam apvidniekam uzstādīts "Brabus Widestar" virsbūves aerodinamiskais komplekts, kas automobili padara vēl par sešiem centimetriem platāku. Kā norāda "Brabus", tad aerodinamiskais komplekts pielāgots tā, lai nodrošinātu papildus gaisa piespedējspēku, braucot lielā ātrumā.

Apvidnieka balstiekārta pazemināta par 30 milimetriem, bet oriģināla dizaina "Brabus" riteņu diski šim modelim pieejami diametrā no 21 līdz 23 collām. Priekšā apvidniekam ir 12 cilindru bremžu skavas (suporti) ar 15 collu bremžu diskiem, bet aizmugurē – sešu cilindru ar 14 collu bremžu disku.

"Brabus GL 63 Biturbo" interjers padarīts vēl greznāks nekā standartā. Salons pāršūts ādas un alkantaras kombinācijā, bet dekoratīvajā apdarē izmantots dabīgs koks un oglekļa šķiedra.

"Brabus GL 63 Biturbo" cena ir 368 tūkstoši eiro.

Apskati lietotu "Mercedes-Benz" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!