Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus" pašlaik notiekošajā Maskavas autoizstādē prezentējusi "Business Lounge" modifikācijas "Mercedes-Benz Sprinter" mikroautobusu. Šis pagarinātās riteņu garenbāzes luksusa mikroautobuss paredzēts īpaši svarīgu personu braucieniem, piemēram, no lidostas uz viesnīcu.

"Brabus" izstrādātais "Business Lounge" mikroautobuss spēj uzņemt līdz pat sešus pasažierus. Visiem pasažieru sēdekļiem ir masāžas funkcija, apsilde un ventilācija. Trešā sēdekļu rinda ir izņemama, ja nepieciešams vairāk vietas bagāžai.

Atkarībā no klienta vēlmēm greznā mikroautobusa salons tiek pāršūts ar ādu divu toņu kombinācijā. Turklāt salonā grīda klāta ar dabīgu koku. Pasažieru ērtībām ir elektriski savāžami galdiņi, kafijas automāts, ledusskapis, astoņas USB 3.0 ligzdas un trīs 220 voltu elektroligzdas.

Savukārt "Brabus Media Center" sistēmā ir 42 collu tālrādis, 10 collu ekrāns centrālajā konsolē, bezvadu interneta pieslēgums, "PlayStation 4" spēļu konsole, "Blu-Ray" disku atskaņotājs, cietnis datu glabāšanai, kā arī 1200 vatu "Dolby Surround" audio sistēma.

"Brabus" neatklāj tamlīdzīgas "Business Lounge" modifikācijas cenu, tomēr norāda, ka katrs šāds spēkrats tiks izgatavots pēc individuāla pasūtinājuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!