Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus", kas pazīstama kā visjaudīgāko "Mercedes-Benz" modifikāciju izstrādātāja, piedāvā jaunu programmu "PowerXtra B50 Hybrid", kas paredzēta limuzīnam "Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid" ar hibrīda spēka agregātu.

"Brabus" pārveidojumu rezultātā S-klases limuzīna hibrīda spēka agregāts attīsta 500 zirgspēku jaudu un 890 ņūtonmetru griezes momentu. Tas panākts, hibrīda spēka agregāta sastāvā esošā trīslitru turbopūtes V6 benzīna dzinēja jaudu palielinot par 52 ZS, bet vilkmi – par 70 Nm.

"PowerXtra B50 Hybrid" modifikācijas "Brabus" hibrīds no vietas līdz 100 km/h paātrinās 4,9 sekundēs, kas ir par 0,6 sekundēm ātrāk nekā standarta versijā. Tomēr "Brabus" saglabājis limuzīna elektronisko ātruma ierobežotāju pie 250 km/h atzīmes.

Neskaitot veiktspējas uzlabojumus, "Brabus" piedāvā arī citas opcijas, gluži kā pārējām S-klases versijām. Klients var izvēlēties agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskos elementus, oriģināla dizaina riteņu diskus līdz pat 22 collu diametrā, sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu un ekskluzīvu interjera apdari.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!