Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Brabus" izstrādājusi savu pārveidojumu programmu "Mercedes-Benz" jaunās paaudzes C-klases modelim (W205 – rūpnīcas indekss). Pagaidām gan "Brabus" šim sedanam sagatavojis vizuālus papildinājumus un nelielu jaudas palielinājumu dažādām motora versijām.

"Brabus" izstrādātais virsbūves aerodinamiskais komplekts paredzēts C-klases modifikācijām "Avantgarde" komplektācijā. Tūninga kompānijas sagatavotajā komplektā ir agresīvāka veidola priekšējais buferis, aizmugurējais difuzors un bagāžnieka spoileris. Tāpat pieejami diožu lukturi un ritņu diski diametrā no 18 līdz 20 collām.

Par atsevišķu samaksu pieejama izplūdes sistēma ar četrām izejām, kā arī balstiekārtas pazemināšanas komplekts, kas izstrādāts sadarbībā ar "Bilstein".

Vēl "Brabus" piedāvā pārprogrammēt dažādu C-klases modifikāciju motora elektronisko vadības bloku. Piemēram, "C200" versijai tas ļaus jaudu palielināt par 41 zirgspēku (līdz 225 ZS), bet griezes momentu – par 30 ņūtonmetriem (līdz 330 Nm), kas ļaus šim sedanam līdz 100 km/h paātrināties septiņās sekundēs un maksimāli sasniegt 242 km/h.

Lielāks jaudas pieaugums ir dīzeļa modifikācijai "C220 BlueTEC", kas ar "Brabus" pārprogrammēto vadības bloku attīsta 220 ZS (+50 ZS) un 450 Nm (+50 Nm). Šāds sedans līdz 100 km/h paātrināsies 7,1 sekundē un maksimāli sasniegs 240 km/h.

Jaunā "Mercedes-Benz" C-klases interjeru "Brabus" piedāvā pāršūt ar ādu vai alkantaru, kā arī klients var izvēlēties dažādus akseskuārus, piemēram, alumīnija pedāļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!