Foto: Publicitātes foto

Bulgāru tūninga kompānija "Vilner", kas jau tā dārgus auto padara vēl greznākus, publiskojusi savu jaunāko veikumu – pilnībā pārveidotu "Bentley Continental GT" kupeju.

Šo projektu "Vilner" uzsāka pēc kāda klienta pieprasījuma, kuram jau bija apnicis pirms vairākiem gadiem iegādātais "Bentley Continental GT". Astoņu mēnešu laikā bulgāri no skices līdz gatavam projektam būtiski pārveidoja šī britu luksusa spēkrata eksterjera un interjera dizainu, kā arī uzlaboja tā veiktspēju.

Rezultātā automobilim tika uzstādīts agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskais komplekts, kas automobili padarījis platāku par astoņiem centimetriem. Virsbūve nokrāsota pelēki matētā tonī. Eksterjera pārveidojumus noslēdz oglekļa šķiedras dekoratīvie elementi, izplūdes sistēma ar četrām izejām un melni riteņu diski ar platām riepām.

"Bentley Continental GT" interjers ieturēts līdzīgos toņos – tas iztapsēts ar tumši pelēku alkantaru un ādu, kas izšūts ar sarkaniem diegiem.

Savukārt standarta sešlitru W12 biturbo dzinēja jauda tika palielināta līdz 650 zirgspēkiem (+90 ZS), bet griezes moments – līdz 780 ņūtonmetriem (+130 Nm). Rezultātā bulgāru pāveidotais luksusa auto spēj maksimāli sasniegt 325 km/h (+7 km/h).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!