Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Car Film Components" (CFC), kas specializējas automobiļu aplīmēšanā ar vinila plēvēm, izgatavojusi savu interpretāciju "Volkswagen Golf GTI" modifikācijai, kura rezultātā ir ne tikai pārlīmēta ar vinilu, bet tai veikti arī dažādi tehniski uzlabojumi.

"VW Golf GTI" hečbeka virsbūvi CFC aplīmējis ar pelēki matētu plēvi, kamēr jumts un sānskata spoguļi – ar oglekļa šķiedras tekstūras plēvi. Savukārt priekšējie spārni un GTI emblēmas pārlīmētas ar dažādu attēlu kolāžas plēvi.

Tāpat automobilim uzstādīti agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskie elementi, kas ietver priekšējā bufera un sliekšņu uzliku, kā arī aizmugurējo difuzoru. Standarta miglas lukturi aizstāti ar rozā krāsas starmešiem. Vēl šim automobilim tiek piedāvāti sarkanas vai rozā krāsas 19 collu riteņu diski ar 225/35 izmēra "Hankook EvoS1" riepām.

"VW Golf GTI" salonā vienīgais veiktais uzlabojums ir augstas kvalitātes "MK SoundStyle" audio sistēma par 10 tūkstošiem eiro.

Tehniskā ziņā CFC sportiskajam hečbekam uzstādījis "APX AP" regulējamos amortizatoru un atsperu komplektu, "H&R" šķērsstabilizatorus, bet "MR Car Design" pārprogrammētais dzinēja elektroniskais vadības bloks ļāvis divlitru turbomotora jaudu palielināt līdz 270 ZS (+60 ZS), bet griezes momentu – līdz 400 Nm (+120 Nm). Vēl tam uzstādītas arī spēcīgākas bremzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!