Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Citroen" oficiāli prezentējusi savu pirmo "DS" sērijas apvidus automobili "6WR". Šis modelis izstrādāts speciāli Ķīnas tirgum un pirmo reizi plašākai sabiedrībai to parādīja aprīlī notikušajā Pekinas autoizstādē. Tagad franču autoražotājs prezentējis tā sērijveida versiju un publicējis arī attēlus ar tā interjeru.

"Citroen DS 6WR" salons ieturēts jau pazīstamo "DS" modeļu stilā, īpaši atgādinot "DS4" hečbeku. Apvidus automobilim ir stūresrats ar šķēlumu tā lejasdaļā, bet dekoratīvajā apdarē tam izmantoti alumīnija paneļi.

Spēkrata priekšējā panelī iebūvēts skārienjutīgs multimediju sistēmas ekrāns. Centrālajā konsolē iebūvēta vadības svira "Grip Control" sistēmai, kura optimizē braukšanas elektronisko stabilizācijas sistēmu darbību atkarībā no ceļa apstākļiem.

Ķīnas tirgū "Citroen DS 6WR" būs pieejams ar 1,6 litru turbopūtes četrcilindru benzīna motoru, kas atkarībā no versijas attīsta 160 vai 200 zirgspēku jaudu. Dzinējs tiks sajūgts ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Apvidus automobilis būs pieejams tikai priekšpiedziņas versijā, bet tā pilnpiedziņas modifikācija vismaz pagaidām netiekot plānota.

Sākotnēji "Citroen" bija plānojis tamlīdzīgu apvidus automobili piedāvāt arī Eiropas tirgū, tomēr vēlāk no šīs domas atteicās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!