Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Dacia" pašlaik notiekošajā Ženēvas autoizstādē prezentējusi apvidus automobiļa "Duster" speciālo versiju "Aventure Limited Edition". Tulkojumā no franču valodas "aventure" nozīmē "piedzīvojums". Tieši piedzīvojumu meklētājiem arī ražotājs paredzējis šo spēkratu.

"Dacia Duster Aventure Limited Edition" no standarta modeļa atšķiras ar diviem papildus lukturiem uz automobiļa jumta, aizsargpaneļiem zem priekšējā un aizmugurējā bufera, kā arī sarkanu bultiņu uzlīmes, kas informē par vilkšanas āķu un domkrata atbalsta punkta atrašanās vietu.

Speciālās versijas apvidus automobilis pieejams vai nu baltā, vai melnā virsbūves krāsā. Uz durvīm būs uzlīmētas uzlīmes, kas atšķirs šo versiju no standarta modeļa. Tāpat spēkratam ir citāds radiatora dekoratīvais režģis ar melni glancētu virsmu. Melni būs arī sānskata spoguļu korpusi un 18 collu riteņu diski.

Arī interjerā "Aventure Limited Edition" atšķiras no standarta versijas – sēdekļi uzlīmēta aplikācija ar kompasa stilizētu veidolu, bet uz grīdas ir paklājiņi, no kuriem viegli notīrīt dubļus.

Bāzes aprīkojumā "Dacia Duster Aventure Limited Edition" iegūs navigācijas sistēmu "Garmin".

Speciālā versija pieejama kā priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņas versijā. Automobiļa pircēju izvēlei piedāvā 1,6- un divu litru benzīna dzinēju, kas attīsta attiecīgi 105 un 135 ZS, kā arī 90 ZS jaudīgo 1,5-litru dīzeļmotoru.

Atgādinām, ka vēl Ženēvas autoizstādē "Dacia" prezentēja jaunā "Logan" universāli "MCV".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!