Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Audi" mēneša beigās notiekošajā Parīzes autoizstādē prezentēs kompaktā apvidus automobiļa "Q5" sportiskās modifikācijas ekskluzīvo versiju "SQ5 TDI Audi exclusive concept", kas tiks izgatavota 50 vienībās ierobežotā sērijā. Šis spēkrats būs par 33,5 tūkstošiem eiro dārgāks par standarta sportisko "SQ5 TDI" –, tā cena būs 92 tūkstoši eiro.

"Audi SQ5 TDI Audi exclusive concept" no standarta spotiskā "SQ5" atšķiras tikai ar eksterjera un interjera noformējumu. Automobiļa virsbūve krāsota ekskluzīvā "Aral Blue" zilajā tonī, kas piemeklēts speciāli šai versijai.

Salonā sēdekļi, priekšējais panelis, pārnesumkārbas vadības sviras uzgalis, stūresrats un centrālais elkoņbalsts pārvilkts ar melno ādu "Fine Nappa" un apšūts baltiem diegiem. Vēl interjera apdarē izmantota arī alkantara.

Tehniskā ziņā ekskluzīvā versija nav mainījusies. Tāpat kā "Audi SQ5 TDI", arī 50 vienībās plānotais "exclusive concept" būs aprīkots ar 313 zirgspēku jaudīgu (650 Nm) trīslitru, sešcilindru biturbo dīzeļdzinēju, kas sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Līdz 100 km/h apvidnieks paātrinās 5,1 sekundē un maksimāli sasniedz 250 km/h.

Tirdzniecībā "Audi SQ5 TDI Audi exclusive concept" nonāks nākamā gada sākumā.

Galerija ar standarta "Audi SQ5 TDI":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!