Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Porsche" izgatavojusi speciālu "911 Carrera 4S" modifikāciju par godu pieciem miljoniem sekotāju autoražotāja šķirklī "Facebook" sociālajā tīmeklī. Turklāt šī ekskluzīvā auto elementus palīdzēja izdomāt sociālā tīmekļa lietotāji, par tiem balsojot.

Balsojuma rezultātā, kurā piedalījās 54 tūkstoši cilvēku, "Porsche 911 Carrera 4S" speciālajai versijai tika izvēlēts ekskluzīvs virsbūves zilais tonis, "Aerokit Cup" pakotne (tajā ietilpst citāds priekšējais buferis un aizmugurējais spoileris) un balti 20 collu riteņu diski.

Tāpat uz automobiļa virsbūves ir baltas strīpas, kā arī sliekšņu dekoratīvās uzlikas un centrālā konsole ar uzrakstu "Personally built by 5 Million Porsche Fans".

Šī projekta ietvaros "Porsche" izsludinājis arī konkursu, kurā galvenā balva būs izmēģinājuma brauciens ar šo ekskluzīvo automobili Silverstounas trasē. Lai piedalītos konkursā, autoražotājam jāuzrāda, kāds daudzums jūsu draugu "Facebook" tīmeklī seko "Porsche" šķirklim. Cilvēks ar vislielāko "Porsche" fanu skaitu savā draugu lokā kļūs par uzvarētāju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!