Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Fiat" pašlaik notiekošajā Dubaijas autoizstādē prezentējusi pikapu "Fullback" uz jaunās paaudzes "Mitsubishi L200" modeļa bāzes. Abu autoražotāju vienošanās par sadarbību pikapu izstrādē un ražošanā tika parakstīta 2014. gadā.

"Fiat Fullback" pikaps būs pieejams versijā kā ar standarta, tā arī dubulto kabīni ar divām sēdekļu rindām. Automobiļa kopgarums atkarībā no modifikācijas ir 5155 līdz 5285 milimetri, maksimālā kravnesība – 1100 kilogramu.

Tuvajos Austrumos un Āfrikā "Fiat Fullback" būs pieejams ar 2,5 litru dīzeļdzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 110 vai 178 zirgspēku jaudu, kā arī 2,4 litru benzīna agregātu, kas attīsta 132 ZS. Transmisija – piecpakāpju manuālā.

Savukārt Eiropas tirgū "Fiat Fullback" būs pieejams ar jauno 2,4 litru turbopūtes dīzeļdzinēju, kuram ir alumīnija cilindru bloks. Tieši šis motors debitēja jaunās paaudzes "Mitsubishi L200" modelī. "Fiat" gadījumā tā jauda atkarībā no versijas būs 150 vai 180 ZS. Transmisijas – jaunā sešpakāpju manuālā vai piecpakāpju automātiskā.

Visos pasaules tirgos "Fiat Fullback" būs pieejams kā pilnpiedziņas, tā arī tikai aizmugurējo riteņu piedziņas versijā. Tirdzniecībā Eiropā "Fiat Fullback" gaidāms nākamā gada maijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!