Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu restaurācijas darbnīca "Gateway Bronco" ieguvusi autoražotāja "Ford" atļauju ražošanā atjaunot pirmās paaudzes "Ford Bronco" apvidus automobili. Vienošanās starp abām kompānijām ļaus izgatavot pilnīgi jaunus klasiskā modeļa eksemplārus, bet jau ar modernizētām tehnoloģijām.

"Gateway Bronco" pirmās paaudzes "Ford Bronco" ražos no pilnīgi jaunām detaļām, tostarp uz jauna rāmja un ar jauniem virsbūves paneļiem. Motortelpā tiks uzstādīts mūsdienīgs pieclitru V8 dzinējs no "Coyote" saimes. Motors būs sajūgts ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Saskaņā ar "Ford" prasībām "Gateway Bronco" izgatavos divus līdz četrus apvidus automobiļus mēnesī. Ražošanā atjaunotā 60. gadu "Ford Bronco" izlades apjoms būs ierobežots. Pilnīgi jauns klasiskais "Ford Bronco" maksās 120 līdz 180 tūkstošus ASV dolāru (105 līdz 158 tūkstošus eiro).

Pirmās paaudzes "Ford Bronco" debitēja 1965. gadā un tika ražots līdz 1977. gadam. "Bronco" noslēdzošā paaudze bija piektā un tā ražošanas konveijeru pameta 1996. gadā. "Ford" sola atjaunot "Bronco" modeli savā piedāvājumā un šī modeļa sesto paaudzi sola 2020. gadā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!