Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Ford" ikgadējā dizaina nedēļā Milānā prezentēs "S-Max" modeļa konceptuālo versiju "Vignale". Ar šādu nosaukumu autoražotājs iecerējis piedāvāt savu modeļu greznās versijas, kas atšķiras ar komplektācijas līmeni un apdares materiālu kvalitāti.

"Ford S-Max Vignale" automobilim ir hromēts radiatora dekoratīvais režģis un sānskata spoguļu ietvari, 21 collu riteņu diski un ekskluzīvs virsbūves krāsojums "Milano Grigio" tonī.

Šī spēkrata interjerā plaši pielietota āda – ar šo materiālu pāršūti ne tikai sēdekļi, bet arī priekšējais panelis un centrālā kulise. Tāpat dekoratīvajā apdarē izmantoti alumīnija paneļi. Interjers papildināts ar dārgu somu, kas izgatavota speciāli šim automobiļa prototipam.

Vai "Ford S-Max Vignale" atšķiras arī tehniskā ziņā, informācijas pagaidām nav, tāpat kā par to, cik lielā sērijveida modifikācija līdzināsies šim konceptam.

Jau rakstījām, ka "Vignale" modifikācijas būs paredzētas tiem 10 līdz 15 procentiem pircēju, kuri vēlas bagātīgāku aprīkojumu par to, kas pieejams šobrīd augstākajā komplektāciju līmenī "Titanium X".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!