Foto: Publicitātes foto

Kompānijas "Ford" pirmie automobiļi, kuri iegūs pērnā gada decembrī prezentēto jauno multimediju sistēmu "Sync 3", būs mazais hečbeks "Fiesta" un apvidus automobilis "Escape". Abi šie modeļi "Ford" jauno multimediju sistēmu iegūs jau šovasar.

Jaunā multimediju sistēma "Sync 3" no iepriekšējās versijas atšķiras ar to, ka izmano "Blackberry" izstrādāto QNX operētājsistēmu, nevis "Microsoft" līdz šim piegādāto "Windows Embedded Automotive". Kā norāda autoražotājs, tas ļāvis "Sync 3" padarīt daudz ērtāku un ātrāku lietošanā. Tāpat šī sistēma atbalsta "AppLink" servisu, kas dublē dažādu aplikāciju saturu no viedtālruņa uz automobiļa priekšējā paneļa ekrāna.

Atšķirībā no līdzšinējā "Sync 2" jaunā "Sync 3" multimediju sistēmas ekrāns izskatās pēc viedtālruņa darba virsmas – ar spilgtām aplikāciju ikonām. Jaunu aplikāciju uzstādīšana un operētājsistēmas atjaunināšana notiek ar bezvadu interneta starpniecību, piemēram, pie savām mājām.

Tūlīt pēc "Fiesta" un "Escape" modeļa jauno "Sync 3" sistēmu iegūs arī "Mustang" modelis. Kad šī sistēma nonāks arī pērējos "Ford" modeļos, pagaidām netiek precizēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!