Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Ford" izstrādājusi visgreznāko "Mondeo" sedana un universāļa sērijveida modifikāciju "Vignale". Ar šo nosaukumu amerikāņu autoražotājs piedāvās automobiļus, kuri atšķiras ar aprīkojuma iespējām un kvalitatīvākiem apdares materiāliem.

Sērijveida "Ford Mondeo Vignale" praktiski pilnībā atkārto šī paša nosaukuma prototipu, kas tika parādīts vēl 2013. gada rudenī Frankfurtes autoizstādē. No standarta "Ford Mondeo" visgreznākā modifikācija vizuāli atšķirsies ar oriģināla dizaina radiatora dekoratīvo režģi, hromētām durvju rokturu uzlikām, kā arī jauna dizaina 18 collu riteņu diskiem.

"Ford Mondeo Vignale" jau standartā būs aprīkots ar diožu adaptīvajiem priekšējiem lukturiem, ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu, aktīvo kruīza kontroli, kā arī "Sync 2" multimediju sistēmu un audio sistēmu ar 12 skaļruņiem.

Šīs greznās modifikācijas pircējiem "Ford" ieviesīs diennakts zvanu līniju "OnCall", kurā klienti varēs vērsties pēc palīdzības vai dažādu jautājumu gadījumā. Tāpat autoražotājs gatavo speciālo mobilo aplikāciju, ar kuru "Mondeo" īpašnieks varēs regulēt dažādas automobiļa funkcijas, kā arī atrast tam stāvvietu.

"Ford Mondeo Vignale" pircēju izvēlei tiek piedāvāts 240 zirgspēku jaudīgais "EcoBoost" saimes benzīna motors, kā arī dīzeļa dzinēji ar 180 un 210 ZS jaudu. Vēl šī modifikācija būs pieejama arī ar hibrīda spēka agregātu, kas attīsta 187 ZS.

Pirmais tirgus, kurā būs pieejams "Ford Mondeo Vignale", ir Lielbritānija, kur tas būs nopērkams jau šomēnes un maksās 29 045 sterliņu mārciņas (40 232 eiro).

Gaidāms, ka nākamais "Ford" modelis, kas iegūs "Vignale" modifikāciju, būs jaunais "S-Max". Tamlīdzīgas versijas automobiļa prototips tika parādīts pirms gada Milānā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!