Foto: Publicitātes foto
Par godu motociklu sezonas noslēgumam līdz 7. oktobrim tirdzniecības centrā "Mols" aplūkojama "Jameson" viskija kluba organizētā izstāde, kur apskatei izvietoti leģendārie pilsētas motocikli "Cafe Racer".

Izstādē ir aplūkojami 12 zīmolu "Mash" un "Triumph" "Cafe Racer", demonstrējot šo motociklu vizuālo un tehnisko daudzveidību, kā arī neatkārtojamā stila elementus – katra modeļa individualitāti, minimālismu, pievilcīgu agresivitāti un dinamismu.

"Cafe Racer" ir uzskatāms par vienu no Eiropas leģendārākajiem pilsētas motocikliem – tas ir britu moto entuziastu radīts pilsētas braucamrīks, kura pirmsākumi meklējami 50. gados Londonā. "Cafe Racer" kustība ātri vien attīstījās subkultūrā, kuru raksturoja vēlme pēc ātruma, rokenrola un motocikliem.

""Cafe Racer" ir īpašs motocikls. Tas ir ērts, ātrs un ne mazāk būtiski – izskatās lieliski. Izbaudot braucienu ar "Cafe Racer", tu tiešām jūties piederīgs pilsētas dinamikai un videi, jo ar motociklu ir ļoti viegli un patīkami pārvietoties," pieredzē dalās TV raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš.

Šobrīd "Cafe Racer" piedzīvo savu atgriešanos un pēdējos gados ir kļuvis par īpaši populāru un iecienītu motociklu moto entuziastu vidū arī Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!