Foto: Publicitātes foto
Francijas kompānija "PGO Automobiles" publicējusi detalizētāku informāciju par savu konceptuālo retro izskata automobili "Cevennes Water Snake", kas tika parādīts Šanhajas autoizstādē. Šis prototips demonstrē, kā turpmāk attīstīsies "Cevennes" modeļa dizains.

Koncepts no standarta modeļa atšķiras ar oglekļa šķiedras virsbūvi, dienas gaitas diožu lukturiem priekšējā buferī, diožu elementiem priekšējos lukturos, kā arī jauna veidola 18 collu riteņu diskiem ar "Michelin Pilot Sport Cup" riepām. Interjerā ir jauna centrālā konsole. Gaidāms, ka visi šie elementi tiks izmantoti arī jaunajā sērijveida modelī.

Motors konceptam un sērijveida modelim gan ir vienāds – 1,6-litru četrcilindru turbomotors ar 184 ZS, ko franči aizguvuši no "BMW", precīzāk – "MINI Cooper S" modifikācijas. Dzinējs franču spēkratā tiek sajūgts tikai un vienīgi ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Atgādinām, ka "PGO Automobiles" piedāvā vēl divus sportiskus modeļus – "Speedster II" un kupeju "Hemera". Tie visi tiek komplektēti ar jau minēto "BMW" turbomotoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!