Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu leģendārais motociklu ražotājs "Harley-Davidson" oficiāli atklājis savu jaunāko modeli "Road King Special". Tas aprīkots ar jaunākās paaudzes 1750 cc dzinēju, kā arī jaunu priekšējo dakšu un aizmugurējiem amortizatoriem.

Lielai daļai braucēju "Road King" ir klasisks "Harley-Davidson" tūringa klases motocikls. Tā siluets ataino leģendāro vēsturi un dizains, kas izturējis laika pārbaudi, rod savas saknes 1949. gadā, kad pirmais šīs saimes modelis "FL" skāra lielceļus.

Jaunā priekšējās dakšas konstrukcija nodrošina uzlabotu triecienu slāpēšanas kontroli, savukārt aizmugurējie amortizatori ir pilnībā pārveidoti – tagad ar hidraulisko sistēmu.

Visiem 2017. gada "Harley-Davidson" tūringa motocikliem "Milwaukee-Eight" sērijas dzinējs piedāvā ātrāku droseles atsaucību, lielāku vilkmi un dzidrāku skaņu. Turklāt "Road King Special" ir pirmais modelis, kas aprīkots ar viscaur melno dzinēja apdari. Motors maksimāli attīsta 150 ņūtonmetru pie 3250 apgr./min.

Dzinēja galvas vārstiem vairs nav nepieciešama regulācija. Jaunā dizaina vārstu rokeri ir iestatīti rūpnīcā uz mūžu. Duālās aizdedzes sveces katrā cilindrā veicina efektīvāku degvielas sadegšanu. Vienas ķēdes piedziņas sadales vārpsta ir vieglāka, mehāniski mazāk sarežģīta un rada mazāku berzi un skaņu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!