Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Hyundai" publicējusi pirmos oficiālos attēlus ar jaunās paaudzes "i20" hečbeka trīsdurvju versiju, ko pats autoražotājs gan dēvē par "Coupe". "Hyundai" šīs modifikācijas "i20" pozicionē jauniešiem un cilvēkiem, kuriem ir aktīvs dzīvesveids.

"Hyundai" uzsver, ka "i20 Coupe" būtiski atšķiroties no jau pazīstamā hečbeka. Automobilim ir citāds virsbūves siluets ar daudz zemāku jumta līniju aizmugurējā daļā. Tāpat tam ir agresīvāka veidola priekšējais buferis un radiatora dekoratīvais režģis. Vēl trīsdurvju "Hyundai i20" ir paplašinātas riteņu arkas.

"Hyundai i20 Coupe" bagāžas nodalījuma tilpums ir 336 litri, ko autoražotājs pasludinājis par "vislabāko rādītāju savā klasē". Automobiļa klīrenss – 14 centimetru.

Pircēju izvēlei tiks piedāvāti četri spēka agregāti – divi benzīna dzinēji ar 1,25 un 1,4 litru tilpumu un attiecīgi 84 un 100 zirgspēku jaudu, kā arī 1,1 un 1,4 litru dīzeļmotori ar attiecīgi 75 un 90 ZS. Transmisijas – četrpakāpju automātiskā, kā arī piecu vai sešu pārnesumu manuālā.

"Hyundai i20 Coupe" interjers salīdzinājumā ar piecdurvju modeli praktiski nav mainījies. "Kupeja" atšķirsies tikai ar to, ka tai varēs pasūtināt jestrāka noformējuma dekoratīvos apdares paneļus, piemēram, oranžā krāsā.

Gaidāms, ka tirdzniecībā "Hyundai i20" trīsdurvju versija nonāks nākamā gada pavasarī. Automobilis tiks ražots "Hyundai" rūpnīcā Turcijā.

Fotogalerija ar piecdurvju "Hyundai i20":
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!