Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Hyundai" prezentējusi atjaunināto "Santa Fe" modeli – automobilim ir ne tikai modernizēts dizains, bet tas ieguvis arī divas hibrīda modifikācijas.

Automobilis ieguvis jauna dizaina radiatora dekoratīvo režģi, kas tagad saplūst kopā ar vienu no priekšējo lukturu sekcijām. Savukārt aizmugurējie lukturi savstarpēji savienoti ar sarkanas gaismas līniju. Tāpat pirmo reizi "Santa Fe" modelim būs pieejami arī 20 collu riteņu diski.

Modernizētā "Hyundai Santa Fe" interjerā izmantoti augstākas kvalitātes apdares materiāli, apgalvo ražotājs. Tradicionālos mērinstrumentus aizstājis 12,3 collu ekrāns, bet multimediju sistēmas ekrānam ir 10,25 collu diagonāle. Tāpat šajā automobilī ir pārplānots taustiņu un sviru izvietojums, kā arī ieviesta "Terrain Mode" svira, kas ļauj izvēlēties dažādus braukšanas režīmus.

Detalizētāku informāciju par izmaiņām tehnikā "Hyundai" pagaidām nesniedz, vien norāda, ka "Santa Fe" iegūs divas hibrīda modifikācijas – standarta un uzlādējamo. Pēc provizoriskas informācijas, dzinēju piedāvājumu papildināšot arī 2,2 litru dīzeļdzinējs no "Kia Sorento".

Tirdzniecībā Eiropā modernizētais "Hyundai Santa Fe" nonāks septembrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!