Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēti pirmie attēli ar "Land Rover" flagmaņa jaunās paaudzes "Range Rover" modeli. Spriežot pēc iepriekš publicētajiem spiegu attēliem, kuros redzams daļēji maskēts automobilis, veicam rūpnīcas izmēģinājuma braucienus, nule publicētajās bildēs patiešām varētu būt redzama jaunā "Range Rover" sērijveida versija.

Pirmos divus attēlus sākotnēji publicēja britu autoritatīvais izdevums "AutoExpress", bet drīz pēc tam tos izņēma. Informācijas ātrās aprites dēļ internetā šīs bildes tika pārpublicētas arī citos medijos. Vēlāk internetā nonāca vēl trīs šī jaunā modeļa attēli, kas atklāj arī gaidāmā "Range Rover" interjeru.

Pēc provizoriskas informācijas, jaunā "Range Rover" konstrukcijā tiks plaši pielietots alumīnijs, kas ļāvis jaunā modeļa masu samazināt par 450 kilogramiem salīdzinājumā ar pašreizējo paaudzi. Greznais apvidus automobilis būšot pieejams ar sešu un astoņu cilindru benzīna un dīzeļa dzinējiem. Neskaitot sportisko modifikāciju ar V8 kompresormotoru, būšot arī versija ar V6 kompresormotoru, kas aizgūts no māsas uzņēmuma "Jaguar".

Jaunā "Range Rover" debija gaidāma septembrī notiekošajā Parīzes autoizstādē. Atgādinām, ka līdzšinējais modelis tiek ražots jau no 2002. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!