Foto: Publicitātes foto

Itāliešu kompānija "Aznom" oficiāli prezentējusi greznu limuzīnu "Palladium". Unikālais nepilnus septiņus metrus garais automobilis, kas ieturēts "Rolls-Royce Phantom" stilā, ieguvis 710 zirgspēku motoru un agresīvu veidolu. Tas izstrādāts uz amerikāņu "Ram 1500" ("Dodge") pikapa bāzes.

"Aznom Palladium" ir kā simbioze starp "Rolls-Royce Phantom" greznību un "Ram 1500" pikapa jaudu. No britu luksusa limuzīna itāliešu automobilis aizguvis līdzīga dizaina radiatora dekoratīvo režģi un šaurus priekšējos lukturus. 2,6 tonnas smagais itāliešu limuzīns ir 6890 milimetrus garš, bet platums un augstums tam ir gandrīz divi metri.

Arī "Palladium" interjers ir viscaur grezns – centrālajā panelī ir multimediju sistēma ar 22 collu skārienjutīgu ekrānu, bet aizmugurējo pasažieru ērtībām ir minibārs ar ledusskapi.

Zem "Aznom Palladium" motora pārsega ir 5,7 litru V8 turbopūtes benzīna dzinējs, kas attīsta 710 zirgspēku jaudu un 950 ņūtonmetru griezes momentu. Motors sajūgts ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas ļauj masīvajam limuzīnam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 4,5 sekundēs. Maksimālais braukšanas ātrums 710 ZS jaudīgajam limuzīnam gan ir tikai 210 km/h.

Pavisam itālieši plāno izgatavot vien 10 vienības unikālā limuzīna, no kuriem katrs tiks individuāli pielāgots klienta vēlmēm. Automobiļa cena netiek atklāta, kompānija plāno, ka potenciālie klienti pieteiksies no Ķīnas, Krievijas, Tuvajiem Austrumiem un ASV.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!