Foto: Publicitātes foto

Arī šogad BMW turpinās koncentrēties uz speciālo automobiļu modeļu klāsta papildināšanu. Pirmais sarakstā ir jaunais "BMW M3 CS", kura vieglā konstrukcija, palielinātā dzinēja jauda, īpaši pielāgotā šasijas konfigurācija, oriģinālas dizaina iezīmes un specifikācijas, ir izstrādātas, lai nodrošinātu aizraujošu veiktspējas pieredzi gan trasē, gan uz ceļa. Jaunais modelis tiks ražots ierobežotā daudzumā un pakāpeniski kļūs pieejams, sākot no marta.

Vairāk jaudas nekā iepriekš

Jaunā "BMW M3 CS" dzinējs maksimālo griezes momentu 650 Nm (479 ZS) sasniedz jau no 2750 apgriezieniem minūtē un saglabā to līdz pat 5950 apgriezieniem minūtē. Automobiļa dzinēja radītais piedziņas griezes moments tiek pārvadīts ar astoņu pakāpju "M Steptronic" transmisiju. To var vadīt, izmantojot vai nu "M" specifisko pārslēgšanas sviru centrālajā kulisē, vai arī pārslēgšanas lāpstiņas uz stūresrata. Vadītājs var izmantot vadības svirā integrēto "Drivelogic" pogu, lai mainītu pārnesumkārbas pārslēgšanas raksturlielumus, izvēloties komfortablus, sportiskus un trasei optimizētus iestatījumus.

Jaunais modelis jaudu iegūst no īpaši modernizētas versijas sešu cilindru rindu motora un "M TwinPower Turbo" tehnoloģiju, kas izstrādāta "M3" un "M4" modeļiem. Šis 3,0 litru agregāts ir arī pamatā dzinējam, ar kuru "BMW M4 GT3" pirmo reizi 2022. gadā ieguva DTM izturības sacīkšu čempiona titulu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!