"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Losandželosas autoizstādē prezentējis jauno "Maybach" modeli, kas gan atšķirībā no līdzšinējā limuzīna būs S-klases limuzīna īpaši greznā modifikācija.

"Mercedes-Maybach" S-klases aizmugurē būs divi atsevišķi elektriski regulējami sēdekļi. Interjera apdarē plaši būs izmantota āda, koks un metāls. Autoražotājs uzsver, ka "Maybach" modifikācija iegūs visplašākās interjera personalizācijas iespējas salīdzinājumā ar jebkuru "Mercedes-Benz".

"Maybach" modifikācija izgatavota uz pagarinātās riteņu garenbāzes S-klases limuzinā, bet šajā īpaši greznajā versijā tā riteņu garenbāze būs palielināta vēl par 200 milimetriem un sasniegs 3 365 mm. "Maybach" versiju no standarta S-klases varēs atšķirt ar nelielām izmaiņām dizainā, piemēram, citādu radiatora dekoratīvo režģi un garākām aizmugurējām durvīm.

"Mercedes-Maybach" būs pieejams divās modifikācijās – "S500" un "S600" ar attiecīgi 455 ZS jaudīgu V8 motoru un 530 ZS jaudīgo V12 agregātu. Interesanti, ka abos gadījumos "Maybach" līdz 100 km/h paātrināsies vienlīdz ātri – piecās sekundēs. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš – 8,9 un 11,7 litri uz 100 km.

Pēc "Mercedes-Maybach" versijas, 2015. gadā, debitēs arī vislielākā un visgreznākā S-klases versija "Pullman". Tā būs praktiski par metru garāka nekā standarta S-klase un būs ar papildus sēdekļu rindu.

Pēc provizoriskas informācijas, "Maybach" versija būs divkārt dārgāka nekā standarta "S600 L" modifikācija, kas maksā no 165 tūkstošiem eiro. Tādējādi "Maybach" versija tirgū konkurēs ar "Bentley Continental Flying Spur" un "Rolls-Royce Ghost".


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!