Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Nissan" pašlaik notiekošajā Frankfurtes autoizstādē prezentējusi jaunās paaudzes "X-Trail" modeli. Turpmāk šo apvidus automobili varēs pasūtināt arī septiņvietīgā versijā – ar trešo sēdekļa rindu.

Jaunais "Nissan X-Trail" izgatavots uz "Renault-Nissan" alianses modulārās platformas CFM (Common Module Family), uz kā bāzes tuvāko gadu laikā taps vismaz 14 jauni modeļi.

"Nissan X-Trail" būs pieejams kā ar priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņu. Automobilim būs pieejami viscaur diožu priekšējie lukturi. Aizmugurējās durvis būs atveramas nepilnu 90 grādu leņķī, bet otrās rindas sēdeklis būs bīdāms kā uz priekšu un atpakaļ, turklāt tam būs arī regulējams atzveltņu sagāzums. Bagāžnieka vāks būs atverams elektriski.

Jaunajam modelim būs kalnā uzbraukšanas un nobraukšanas elektroniskais asistents, kā arī "Active Ride Control" sistēma, kas automātiski regulē amortizatoru cietību. Vēl šim automobilim būs modernizēta multimediju sistēma "NissanConnect" ar septiņu collu ekrānu.

Tirdzniecībā Eiropā jaunais "Nissan X-Trail" nonāks nākamgad. Informācija par tam pieejamajiem motoriem tiks paziņota vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!