Foto: Publicitātes foto

Vācu autoražotājs "Opel" oficiāli atklājis jaunās, jau trešās paaudzes vieglā komerctransporta modeli "Vivaro", kas iepriekšējās divās paaudzēs bija veidots uz "Renault Trafic" bāzes, bet šoreiz, ņemot vērā, ka "Opel" nonācis "Peugeot" un "Citroen" koncerna "Groupe PSA" sastāvā – uz "Peugeot Expert" modeļa bāzes, kas ir arī "Citroen Jumpy" un "Toyota ProAce" pamatā.

Jaunais "Opel Vivaro" tikai nedaudz vizuāli atšķiras no "Peugeot Expert" modeļa, bet interjera dizains praktiski pilnībā atkārto jau pazīstamo "Citroen Jumpy".

"Opel Vivaro", tāpat kā franču modeļi, būs pieejams trīs kopgaruma versijās – 4,6, 4,95 un 5,3 metru. Visām versijām augstums būs 1,9 metri, bet kravnesība – 1,4 tonnas.

Papildu kravas versijai būs pieejama arī "Combi" modifikācija, kurā kabīnes priekšdaļā ir divas pasažieru sēdekļu rindas.

"Opel Vivaro" būs pieejams ar franču 1,6 un divu litru dīzeļdzinējiem, kā arī manuālo vai "Aisin" automātisko pārnesumkārbu. Par papildu samaksu automobilim būs pieejama arī franču kompānijas "Dangel" pilnpiedziņas transmisija. Pēc 2020. gada "Vivaro" būs pieejams arī simtprocentīgi elektriskajā versijā.

Tirdzniecībā Eiropā jaunais "Opel Vivaro" nonāks februārī, bet pirmie klienti to saņems vasarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!