Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Ford" oficiāli atklājusi jaunās, jau otrās paaudzes septiņvietīgo vienapjoma automobili "S-Max". Plašākai sabiedrībai jaunais automobilis pirmo reizi tiks parādīts oktobrī notiekošajā Parīzes autoizstādē.

"Ford S-Max" izgatavots uz jaunākās "Mondeo" modeļu saimes bāzes. Vienapjoma automobiļa dizains ieturēts atjauninātā "Focus" un esošā "Fiesta" stilā, tāpat iedvesma gūta no pavasarī prezentētā "S-Max Vignale" prototipa.

Jaunā "Ford S-Max" aprīkojumā ir otrās un trešās sēdekļu rindas elektriskā vadība, priekšējie sēdekļi ar apsildi, ventilāciju un masāžas funkciju. Sānu drošības spilveni ir arī aizmugurējiem pasažieriem. Savukārt elektropiedziņas bagāžnieka vāka atvēršanai pietiek ar kāju pavicināt zem bufera.

Automobilim būs pieejams divlitru dīzeļdzinējs, kas atkarībā no versijas attīsta 119, 150 vai 179 zirgspēku jaudu, kā arī "EcoBoost" saimes benzīna dzinējs ar 1,5 (160 ZS) un divu litru tilpumu (240 ZS).

Atkarībā no komplektācijas "Ford S-Max" pieejama sešpakāpju manuālā, kā arī tāda paša pārnesumu skaita sekvenciālā "PowerShift" pārnesumkārba. Automobilis būs pieejams kā ar priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!