Foto: Publicitātes foto

"Subaru" pašlaik notiekošajā Čikāgas autoizstādē prezentējis jaunās paaudzes "Legacy" sedanu. Atgādinām, ka vēl pērnā gada novembrī "Subaru" parādīja šī modeļa konceptu.

Jaunās paaudzes "Subaru Legacy" ir par 66 mm garāks (4796 mm), par 60 mm platāks (1840 mm) un par pieciem milimetriem zemāks (1500 mm) par priekšteci, tomēr riteņu garenbāze palikusi iepriekšējā - 2750 mm.

"Subaru Legacy" būs aprīkots ar jau pazīstamo 2,5 litru benzīna dzinēju, kā jauda palielināta par diviem zirgspēkiem - līdz 177 ZS. Savukārt 260 ZS jaudīgais sešcilindru opozītmotors ar 3,6 litru tilpumu palicis bez izmaiņām.

Abi spēka agregāti būs pieejami ar variatora transmisiju "Lineatronic". Tāpat visas "Legacy" modifikācijas tradicionāli jau standartā būs ar pilnpiedziņas sistēmu.

Jaunajam "Legacy" modelim "Subaru" izstrādājis jaunas paaudzes multimediju sistēmu ar 6,2 collu skārienjutīgu ekrānu standartā, piekļuvi mūzikas servisiem "Pandora" un "Aha", kā arī "Bluetooth" saskarni un USB ligzdu. Par papildus samaksu būs pieejama multimediju sistēma ar septiņu collu ekrānu, satelīta radio "SiriusXM" un 12 "Harman/Kardon" skaļruņiem.

Pats autotražotājs jauno "Legacy" sedanu augstākajā komplektācijā "Limited" sauc par jebkad visgreznāko "Subaru". Šajā aprīkojuma līmenī autovadītāja sēdeklim ir elektriskā regulācija 10 virzienos, kā arī atsevišķa klimata kontroles vadība aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

Tirdzniecībā ASV jaunais "Subaru Legacy" nonāks šovasar. Kad tas gaidāms citu pasaules reģionu tirgos, pagaidām nav zināms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!