Foto: Publicitātes attēli

"Volkswagen" (VW) sniedzis pirmo ieskatu jaunajā "Arteon" modelī pirms tā pasaules pirmizrādes, kas notiks tiešsaistē 24. jūnijā. Jaunais "Arteon" būs pieejams divos virsbūves tipos – līdzās klasiskajam "Gran Turismo" būs pieejama arī pilnīgi jauna versija – "Shooting Brake".

Jaunā "Arteon" nonākšana tirgū demonstrēs būtisku modeļa līnijas pilnveidi. "Arteon" salonā būs radīta pilnīgi jauna digitālo instrumentu paneļa vide, kurā viens no jauninājumiem būs "Modular Infotainment Matrix" (MIB3) informācijas un izklaides sistēmas, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo savienojamību.

Papildu tam no tehnoloģiskā viedokļa arī piedziņas diapazons ir mainīts. Visiem "Arteon" modeļos piedāvātajiem dzinējiem būs augstāka efektivitāte, zems izmešu līmenis un lielāks griezes moments. Šī maksimālā efektivitāte panākta ar inovatīvām, uz nākotni orientētām dzinēju un izmešu tehnoloģijām. Turklāt šajā avangarda modeļa sērijā būs pieejami arī jaunākās paaudzes elektroniskie asistenti.

Pasaules pirmizrāde un detalizēta informācija par "Arteon" un "Arteon Shooting Brake" būs mēneša beigās. Plānots, ka Latvijā jaunā "Arteon" iepriekšpārdošana tiks uzsākta šovasar, bet pirmās automašīnas klienti saņems jau rudenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!