Foto: Publicitātes attēli

"Jeep" publicējis oficiālus attēlus ar gaidāmo lielo, septiņvietīgo apvidnieku "Grand Commander". Plašākai sabiedrībai jaunais "Jeep" modelis pirmo reizi tiks parādīts aprīlī notiekošajā Pekinas autoizstādē.

Detalizētākas informācijas par gaidāmo "Jeep Grand Commander" pagaidām nav. Pēc provizoriskas informācijas, šis modelis būs izstrādāts uz "Cherokee" platformas. Turklāt tas būšot markas lielākais modelis, kas būs par 249 un 45 milimetriem garāks nekā attiecīgi "Cherokee" un "Grand Cherokee". Tā kopgarums sasniegšot 4873 mm.

"Jeep Grand Commander" riteņu garenbāze būs 2,8 metri, kas ir par 100 mm vairāk nekā "Cherokee" un par 115 mm mazāk nekā "Grand Cherokee".

Gaidāms, ka "Grand Commander" tiks komplektēts ar divu litru benzīna un dīzeļa turbomotoriem, kas attīsta 234 un 265 ZS. Abi agregāti tiks sajūgti ar deviņpakāpju automātisko ZF pārnesumkārbu. Automobilis būs pieejams kā priekšējo, tā arī visu riteņu piedziņas versijā.

"Jeep Grand Commander" vismaz sākotnēji būs paredzēts tikai Ķīnas tirgum. To montēs tajā pašā rūpnīcā, kur Ķīnas tirgum tiek izgatavots "Cherokee" modelis – "Guangzhou-FIAT" kopuzņēmumā. "Jeep Grand Commander" maksās no 250 tūkstošiem juaņu (31 879 eiro).
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!