Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Jeep" izstrādājusi robustā apvidus automobiļa "Wrangler" modifikāciju "Rubicon Recon". No standarta versijas tā atšķiras ar uzlabotām apvidus pārgājības spējām.

"Jeep Wrangler Rubicon Recon" ir uzlabots priekšējais tilts, priekšējā un aizmugurējā diferenciāļa papildu aizsardzība, kā arī saīsinātas un pastiprinātās riteņu arkas, kas ļauj uzstādīt riteņus ar 35 collu ārējo diametru.

Šis apvidus automobilis aprīkots ar pilnpiedziņas sistēmu, kurai ir "Rock-Trac" sadales kārba, pazeminātie transmisijas pārnesumi, kā arī bloķējamais priekšējais un aizmugurējais diferenciālis. "Rubicon Recon" modifikācija būs pieejama kā ar manuālo, tā arī automātisko pārnesumkārbu.

"Jeep Wrangler Rubicon Recon" pircēji varēs izvēlēties kādu no septiņiem virsbūves krāsas toņiem, kā arī virsbūvi ar trim vai piecām durvīm. Bāzes versijā tas iegūs 17 collu riteņu diskus ar "BF Goodrich KM" riepām. Klīrenss salīdzinājumā ar standarta versiju ir paaugstināta par 1,25 centimetriem.

Tāpat šīs versijas apvidniekam ir audio sistēma ar astoņiem skaļruņiem, sēdekļu ādas apdare un elektriskā apsilde, kā arī papildu mērinstrumentu pulksteņi, piemēram, kas rāda motora eļļas spiedienu un riepu gaisa spiedienu.

Tirdzniecībā ASV "Jeep Wrangler Rubicon Recon" nonāks jau šomēnes. Trīsdurvju versijā tas maksās 39 145 dolārus (36 696 eiro), bet piecdurvju – 42 945 dolārus (40 258 eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!