Foto: Publicitātes foto

Vācu tūninga kompānija "Elia" izstrādājusi jaunu tūninga pakotni rumāņu lētajam apvidus automobilim "Dacia Duster". Iepriekš šis vācu kantorijs jau bija izgatavojis "Duster" melno versiju "Darkster", kā arī vienu oranžu modifikāciju. Acīmredzot šāds vispusīgs "Duster" tūninga projekts izrādījies veiksmīgs, tāpēc tagad "Elia" sagatavojusi jaunu – baltu versiju.

Arī jaunais projekts paredz "Dacia Duster" spēkratam veikt plašus vizuālos pārveidojumus. Tā kā rumāņu apvidnieks pats par sevi ir lēts, arī tūningā autori padomājuši par cenas pieejamību. Piemēram, virsbūve tiek nevis pārkrāsota, bet gan pārvilkta ar attiecīga toņa plēvi, kas izmaksā lētāk.

Papildus tam spēkrats tiek padarīts gan glaunāks, gan pretenciozāks, uzstādot hromētus dekoratīvos elementus, tostarp "ķengursitamo". Automobilim vācu "Elia" piedāvā līdz pat 20 collu riteņu diskus.

Ja citkārt lētajam "Dacia Duster" īpašniekam rocība atļauj, tad "Elia" šim spēkratam dzinēja jaudu palielinās par aptuveni 16 zirgspēkiem, uzstādīs sportiskāku balstiekārtu un sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!