Foto: Publicitātes foto

Ķīnas kompānija "G. Patton", kas šādi nosaukta par godu amerikāņu ģenerālim Džordžam Patonam, prezentējusi sešriteņu apvidus automobili "Tomahawk", kas izstrādāts uz "Jeep Wrangler" modeļa bāzes.

"Tomahawk" aizmugurējā daļā ir kravas plaforma kā pikapam ar noņemamu cieto jumtu, kā arī trešā riteņu ass, kādas standarta "Jeep Wrangler" nav. Tāpat ķīniešu automobilis ir ar atšķirīgu virsbūves priekšdaļas dizainu salīdzinājumā ar "Jeep".

Ķīniešu sešriteņu apvidnieks aprīkots ar 17 collu alumīnija sakausējuma riteņu diskiem un bezceļu braukšanai paredzētām riepām "Mickey Thompson" ar 35 collu ārējo diametru. Automobiļa priekšdaļā uzstādīta "Warn Zero" vinča ar iespēju to vadīt distancēti.

Vēl šim sešriteņu brīnumam ir elektriski izbīdāmi kāpšļi sānos, tādējādi pasažieriem atvieglojot iekāpšanu un izkāpšanu no automobiļu.

"Tomahawk" aprīkots ar 3,6 litru V6 benzīna dzinēju, kas aprīkots ar kompresoru, kā arī sportiskāka skanējuma izplūdes sistēmu. Motora jaudu ķīnieši pagaidām neatklāj. Tāpat nav zināms, kad šis sešriteņu apvidnieks nonāks ražošanā un cik tas maksās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!