Losandželosā (ASV) bāzētā kompānija "Singer Vehicle Design" izstrādājusi modernizētu versiju klasiskajam "Porsche 911" automobilim, kas tika ražots periodā no 1969. līdz 1989.gadam.

Automobilis aprīkots ar individuāli pielāgotu 3,8-litru benzīna dzinēju, kuram ir "Motec" elektroniskā vadība un vilkmes kontroles sistēma. Atkarībā no klienta vēlmēm motors attīsta 360 vai 425 zirgspēku jaudu. Tas ļauj klasiskā veidola spēkratam jaudīgākajā versijā līdz 100 km/h paātrināties četrās sekundēs un maksimāli sasniegt 274 km/h.

Vēl tam ir spēcīgas "Brembo" bremzes un "Bilstein" regulējamā balstiekārta ar "Eibach" atsperēm, kā arī jauna stūres sistēma ar "ZF" hidraulisko pastiprinātāju. Modernizētajam "Porsche 911" uzstādīti 17 collu riteņu diski ar "Michelin" riepām.

Salons ir modernizēts, saglabājot klasisko "Porsche 911" modeļu stilu, tomēr iegūstot elektriski regulējamus "Recaro" sēdekļus, jaunus mērinstrumentus un "Momo Monza" stūresratu. Tāpat autovadītājam pieejamas mūsdienās pašsaprotamas labierīcības – gaisa kondicionētājs, "Garmin" navigācijas sistēma, kā arī "iPod" un "Bluetooth" savietojamība.

"Singer Vehicle Design" šī automobiļa cenu neatklāj.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!