Foto: Publicitātes foto

Kompānija "AvtoVAZ" izstrādājusi jaunu "Lada 4x4" (plašāk pazīstama kā vienkārši "Ņiva") modifikāciju "Urban", kas pielāgota tiem, kuriem komforts koplietošanas satiksmē ir nozīmīgāks nekā šī apvidus automobiļa bezceļu pārgājības spējas.

"Lada 4x4 Urban" atšķiras ar nedaudz modernizētu eksterjeru, gaisa kondicionētāju, visu šim modelim iespējamo elektrisko aprīkojumu, lietajiem riteņu diskiem un izmainītu pilnpiedziņas transmisiju bez pazeminātajiem pārnesumiem.

Vizuāli "Urban" modifikācija atšķirsies ar plastmasas buferiem virsbūves krāsā, citādu radiatora dekoratīvo režģi, 17 collu lietajiem riteņu diskiem, melniem durvju rokturiem (standarta hromēto vietā) un jaunas formas aizmugurējā vējstikla tīrītāju.

Motors un pārnesumkārba gan palikusi bez izmaiņām salīdzinājumā ar standarta "Lada 4x4" modeli. Tādējādi arī "Urban" modifikācija būs komplektēta ar 83 zirgspēku jaudīgo 1,7 litru benzīna dzinēju un piecpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Tas ļauj 1,2 tonnas smagajam apvidniekam no vietas līdz 100 km/h paātrināties 22 sekundēs un maksimāli sasniegt 137 km/h.

Savukārt "Lada 4x4 Urban" klīrenss salīdzinājumā ar standarta versiju pazemināts par diviem centimetriem.

Plašākai sabiedrībai "Lada 4x4 Urban" pirmo reizi tiks parādīts vasaras beigās notiekošajā Maskavas autoizstādē, bet ražošanā tas nonāks 1. oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!