Foto: Publicitātes foto

"Land Rover" paziņojusi par pasaulē pirmā pilna izmēra luksusa "SUV coupé" ienākšanu tirgū. Jaunais "Range Rover SV Coupé" būs papildinājums "Range Rover" automobiļu klāstam – ar pavedinošām virsbūves dizaina līnijām un izsmalcinātu salona apdari.

"SV Coupé" ir auto, kas radīts pa godu "Range Rover" cilts kokam, un tam ir dramatisks divdurvju siluets, kas atgādina zīmola vienreizējo mantojumu – 1970. gadā divdurvju versijā izlaisto "Range Rover" –, vienlaikus viscaur saglabājot modernumu un mūsdienīgumu.

Šodien izplatītie salona attēli atspoguļo jau tradicionālās prasmes apvienojumā ar visjaunākajām tehnoloģijām, kas izmantotas vadītāja nodalījumā, radot izsmalcinātu iespaidu. Vizuāli satriecošais un greznais salons vienlaikus ir viegla un mūsdienīga telpa, kur uzmanība katrai vissīkākajai detaļai ir bijusi vissvarīgākā.

"Land Rover" Dizaina nodaļa un Īpašo automobiļu centrs ir radījuši "Range Rover SV Coupé", kas tiks salikts ar rokām SV Tehniskajā centrā Raitonā pie Dansmoras Vorvikšīrā, Apvienotajā Karalistē. Ražošanas apjoms tiks ierobežots līdz, maksimums, 999 automobiļiem, kas tiks izplatīti visā pasaulē.

"Pirms nepilniem 50 gadiem "Land Rover" izveidoja luksusa klases SUV automobiļu sektoru ar "Range Rover". Laižot tirgū jauno "Range Rover SV Coupé", mēs klientiem piedāvāsim kārdinošu vienreizēja luksusa un retuma apvienojumu. Šī īpašā automobiļa prezentācija martā Ženēvas Starptautiskajā auto izstādē, turklāt tieši "Land Rover" 70. jubilejas gadā, būs ļoti īpašs brīdis gan "Land Rover", gan "Range Rover" klāstam, gan Īpašo automobiļu centram," rezumē "Land Rover" Īpašo automobiļu centra izpilddirektors Džons Edvardss.

"Range Rover SV Coupé" prezentācija notiks 6. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!