Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Maserati" publicējusi pirmos oficiālos attēlus un informāciju ar šīs itāliešu markas pirmo sērijveida apvidus automobili "Levante". Plašākai sabiedrībai "Maserati" apvidnieks pirmo reizi tiks parādīts martā notiekošajā Ženēvas autoizstādē.

"Maserati" savā preses paziņojumā norāda, ka "Levante" izgatavots uz šasijas, kura nodrošinās labas braukšanas īpašības kā uz asfalta, tā arī apvidū. Iepriekš tika ziņots, ka "Levante" būs izgatavots uz tās pašas platformas, kas izmantota šīs markas sedanu "Ghibli" un "Quattroporte" pamatā.

Pagaidām autoražotājs atklāj tikai to, ka "Maserati Levante" tiks komplektēts ar "Euro 6" ekoloģiskajām normām atbilstošiem benzīna un dīzeļa dzinējiem. Spēka agregāti tiks sajūgti ar astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Tāpat apvidus automobilim būs pilnpiedziņas sistēma un aktīvā pneimopiekare.

"Maserati Levante" tiks ražots Turīnā. Pirmie šī modeļa eksemplāri jau esot noripojuši no rūpnīcas konveijera. Tirdzniecībā Eiropā "Maserati" pirmais apvidnieks nonāks jau pavasarī, drīz pēc tā prezentācijas Ženēvā.

Vēlāk "Levante" kļūs arī par pirmo "Maserati" modeli, kas aprīkots ar hibrīda spēka agregātu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!