Foto: DELFI

Jau sesto vasaru pēc kārtas Latvijā notiek konkurss par "Gada motocikla" titulu – starp pretendentiem virkne spilgtu, neparastu, pārsteidzošu un jaudīgu eksemplāru, kurus novērtēja arī portāls "Delfi".

Konkursam "Latvijas Gada motocikls 2019" pieteikti un žūrijas vērtēšanai nodoti vairāk nekā 20 jauni visdažādākie braucamrīki no vietējo dīleru klāsta. Konkursam sekot var arī sociālajos tīklos, bet "Delfi" apskatā pieminēta daļa spilgtāko eksemplāru. Pilno pretendentu sarakstu var meklēt konkursa tīmekļvietnē. Par savu favorīti var nobalsot te

Rakstā redzams gan motociklu apskats, gan fotogalerija.  

"Kabatas" formāta "Pērtiķītis"

Starp daudz lielākiem un jaudīgākiem pretendentiem šī gada konkursa pretendentu klāstā izceļas mini motocikls "Honda Monkey". Kaut kas tā veidolā atgādina "Sarkanās zvaigznes" "Minimokiku". "Monkey" saknes meklējamas sešdesmitajos gados, kad sākotnēji Japānā tas izstrādāts kā 49 kubikcentimetru motora bērnu rotaļlieta, bet vēlāk pārtapa par īstu transportlīdzekli.

Jaunais "Monkey" saglabājis sešdesmito gadu stilu. 125 kubikcentimetru gaisa dzesēšanas motors ļauj to vadīt ar parastu B kategorijas autovadītāja apliecību. Pirmās sajūtas, uzsēžoties uz vienvietīgā sēdekļa, ir kā uz ķeblīša – motocikls maziņš un kaut kur apakšā.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!