Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" izstrādājis jaunās paaudzes "SL" rodstera visjaudīgāko modifikāciju "65 AMG". Plašākai publikai automobilis tiks parādīts aprīlī notiekošajā Ņujorkas autoizstādē.

"Mercedes-Benz SL 65 AMG" aprīkots ar sešlitru V12 biturbo dzinēju, kas attīsta 630 zirgspēku jaudu un 1000 ņūtonmetru griezes momentu. Spēka agregāts sajūgts ar septiņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Visjaudīgākais "SL" rodsters, kas salīdzinājumā ar priekštecis kļuvis par 155 kilogramiem vieglāks un sver kopumā 1,9 tonnas, līdz 100 km/h paātrinās četrās sekundēs un maksimāli sasniedz 300 km/h.

Automobilim ir aktīvā balstiekārta, elektromehāniskais stūres pastiprinātājs, sešcilindru bremžu skavas (par papildus samaksu – keramiskie bremžu diski), kā arī 19 collu riteņu diski ar 255/35 izmēra riepām priekšā un 285/30 izmēra – aizmugurē.

Jau standartā "Mercedes-Benz SL 65 AMG" modifikācijai ir "Bang & Olufsen" audio sistēma, navigācijas sistēma un 40 gigabaitu cietnis, kā arī "Magic Vision Control" stikla jumts, kura gaismas caurlaidību var regulēt elektriski.

Tirdzniecībā "Mercedes-Benz SL" rodstera visjaudīgākā modifikācija nonāks novembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!