Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi "Cadillac" vēsturē "V-Series" sportisko modifikāciju ieguvis kāds no šīs markas apvidus automobiļiem. Līdz šim jaudīgās "V" versijas bija "Cadillac" sedaniem, kupejām, rodsteriem un pat universāļiem, bet tagad tiem pievienosies arī greznais apvidnieks "Escalade-V".

Pagaidām gan "Cadillac" publicējis tikai jaunās versijas fotogrāfijas un video, bet detalizētāku informāciju sola vēlāk. Pēc provizoriskas informācijas, "Escalade-V" tiks komplektēts ar 6,2 litru V8 kompersormotoru, ar kuru tiek komplektēts visjaudīgākais "Cadillac" markas vēsturē – 677 zirgspēku jaudīgais "CT5-V Blackwing". Līdz šim visjaudīgākā "Escalade" modifikācija bija ar 416 ZS jaudīgu V8 atmosfērisko dzinēju.

"Cadillac Escalade-V" vizuāli līdzinās jau pazīstamajai "Sport" modifikācijai, kurai hromēto dekoratīvo elementu vietā ir melni. Turklāt īpaši jaudīgajā "V" modifikācijā apvidniekam ir citāda dizaina buferi ar lielākām gaisa atverēm un difuzora imitāciju aizmugurē, četras izplūdes sistēmas izejas un oriģināla dizaina diski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!