Foto: Publicitātes foto
Kompānija FIAT atjauninājusi "500L" modeli, kas ieguvis ne tikai kosmētiskas izmaiņas eksterjerā un interjerā, bet tam ir 40 procenti jaunu komponenšu, apgalvo autoražotājs.

Vizuāli modernizētais "FIAT 500L" atšķiras ar dekoratīvo režģi priekšējā buferī, citādiem aerodinamiskajiem elementiem un apaļiem dienas gaitas lukturiem. Turklāt eksterjerā tagad ir vairāk hromētu detaļu.

Savukārt interjerā atjauninātajam "FIAT 500L" ir jauna dizaina stūresrats un mērinstrumentu panelis, kur starp abiem pulksteņiem tagad ir 3,5 collu ekrāns. Vēl nedaudz ir mainīta pārnesumkārbas vadības sviras atrašanās vieta.

Papildu aprīkojumu sarakstā tiks piedāvāta multimediju sistēma "Uconnect" ar septiņu collu ekrānu un "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalstu, kā arī 520 vatu audio sistēma "Beats".

Modernizētā "FIAT 500L" dzinēju piedāvājumā būs 1,4 litru turbopūtes benzīna motors ar 95 vai 120 zirgspēku jaudu, kā arī 0,9 litru "TwinAir" ar 105 ZS. No dīzeļdzinējiem būs pieejams 1,3 litru (95 ZS) un 1,6 litru agregāts (120 ZS).

Tāpat kā iepriekš, arī modernizētais "FIAT 500L" būs pieejams paaugstinātās pārgājības versijā " Trekking" un septiņvietīgajā "Living".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!